Előző
Következő
természetes testápoló

Természetes testápoló a szép és egészséges bőrért

A természetes testápoló tulajdonságai

természetes testápoló
Természetes testápoló

A természetben évezredek óta megtalálható, napjainkban újra felfedezett hatóanyagok és a tudomány találkozása az egészséges bőr szépségét és egészségét hivatottak megőrizni. A magas minőségű, természetes testápolók használata ma már szélesebb körben kezd elterjedni. Ráadásul a környezettudatosság jegyében ezeknek a natúrkozmetikumoknak a csomagolása a legtöbbször újrahasznosított anyagokból készül.

Revitalizálás, alakformálás, bőrtáplálás, bőrnyugtatás, relaxálás: ezekre a problémákra kínálnak megoldást az Apivita természetes testápolói. Az Apivitát 1979-ben két fiatal görög gyógyszerész alapította meg. Céljuk az volt, hogy zöld kozmetológiai technológiák felhasználásával, a mediterrán éghajlat adta természeti kincseket, a mézet, a tiszta illóolajokat, a gyógynövények hatóanyagait mindenki számára elérhetővé tegyék. Az Apivita szó jelentése latinul: Apis=méh, Vita=élet, vagyis a méhek élete.

Miben különbözik a leginkább ez a kozmetikumcsalád a többi, hagyományos kozmetikumtól?

A méhek védelme

A méhek nélkül nem léteznének virágok, zöldségek, gyümölcsök. Sajnos napjainkban a növényvédőszerek és műtrágyák elterjedt használata a méhállomány csökkenésével jár. Az Apivita temészetes testápolóihoz a méhészeti termékeket a méhek maximális védelme mellett szerzik be. Kizárnak mindenféle vegyi anyagot a munkafolyamatok során, csak a méz 40%-át gyűjtik be. Oktatják a fiatalokat a kisiskolásoktól az egyetemistákig a méhek nélkülözhetetlen szerepére a földi élet fenntartásában. 

Tudományos alapokon nyugvó, ugyanakkor környezetbarát módon előállított kozmetikumok

A méhészeti termékekből úgy nyerik ki a propoliszt, a méhpempőt, a mézet és a méhviaszt, hogy azok bizonyítottan megőrzik öregedésgátló, antioxidáns, védő és tápláló tulajdonságaikat. Emellett a természetes testápolók, arcápolók, hajápolók csomagolása újrahasznosított anyagokból készül, a lehető legkisebb súlyú tégelyek és flakonok felhasználásával. 100%-ban megújuló energiát használnak a gyártás során, esővíz felhasználásával csökkentik a vízfogyasztást, hulladékkezelésük kapcsán pedig a növényi részek komposztálásával csökkentik a keletkező hulladék mennyiségét.

Szépség mindenkinek

Az Apivita a természet tiszteletben tartásával, a felelősség és fenntarthatóság jegyében, a természetes összetevők hatékonyságának megőrzése mellett állítja elő természetes testápolóit és egyéb natúrkozmetikumait.  Olyan elkötelezettséggel teszi mindezt, hogy hasznára váljon a természetnek, a társadalomnak és a gazdaságnak is. Ha a termékeit választod, biztos lehetsz benne, hogy a magas minőségen túl egy mindenkinek szóló, átgondolt és felelősséggel létrehozott natúrkozmetikai termékcsalád termékeit használod.

A görög természet egyedülálló biológiai sokszínűsége tégelyekbe, flakonokba zárva

Nemcsak a méhészeti termékek a természetes testápolók kizárólagos összetevői. Értékes növényi forrázatok (infúzumok) helyettesítik a vizet a termékekben. Az Apivita gazdag növényi hatóanyagok, illóolajok  tárházát vonultatja fel a természetes testápolók, arcápolók, hajápolási termékek összetevői között: az aloét, az áfonyát, a narancsot, a rózsaborsot, az uborkát, a citromot, a szőlőt, az olívát, a rozmaringot, a levendulát, a borókát, a cédrust, a ribizlit, a fügekaktuszt, a fügét, a jázmint, a kamillát, a citromfüvet; és még hosszan sorolhatnánk azokat a növényi összetevőket, amit az Apivita termékeiben megtalálunk.

A természetes testápoló összetevői

természetes testápoló
természetes testápoló

A természetes testápoló összetevők aránya

Az Apivita elkötelezett abban, hogy minél magasabb legyen a termékeikben megtalálható természetes összetevők aránya, amit a külső csomagoláson fel is tüntetnek. Ma több mint 1000 természetes összetevőt használnak és minden termékük 85-100 %-ban csak és kizárólag ezeket az anyagokat tartalmazza.

Egészségtől a szépségig

Az Apivita természetes testápolóinak és natúrkozmetikumainak a hatékonysága bőrgyógyászok, gyógyszerészek, nemzetközi egyetemeken dolgozó kutatók évtizedes közreműködésének, tudásának és tapasztalatának köszönhető. A tudományos megközelítésen alapuló termékfejlesztések érdekében jelenleg világszerte 74 kutatóintézettel működnek együtt.

A természet és az ember kéz a kézben jár

Az Apivita természetes testápolóinak, arcápolóinak és hajápoló készítményeinek kifejlesztésével és alkalmazásával megvalósul a natúr alapanyagok maximális felhasználása, mindez a biológiai sokszínűség fenntartása és a természet tiszteletben tartása mellett, mely bolygónk jövőjének szempontjából kulcsfontosságú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosaram
    A kosár üresVissza az üzlethez