Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin AtopiControl spray atópiás bőrre viszketés ellen

Hűsíti és megnyugtatja a bőrt, 60 másodpercen belül csökkenti a viszketést, akár 6 órán át.

Azonnal enyhülő viszketés

A száraz, irritált, kivörösödött, berepedezett bőrállapotok (mint például az atópiás dermatitisz, psoriasis, diabétesz) vakarózáshoz vezetnek, mely gyakran befolyásolja az alvás és az életminőséget. Ilyen esetekben olyan bőrápoló termékekre van szükség, amely megnyugtatja a viszkető, irritált bőrt.

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray kifejezetten a viszketés azonnali és tartós enyhítésére lett kifejlesztve. Klinikailag bizonyított, hogy 60 másodpercen belül enyhíti a viszkető bőr tüneteit, és a hatása akár hat órán keresztül is tarthat 1.

Az innovatív spray viszketés elleni összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely több szinten – a bőr külső rétegeitől kezdve az idegvégződésekig – veszi fel a harcot a viszketéssel, hogy azonnal hűsítse, nyugtassa és csillapítsa a bőrirritációt:

 • Menthoxypropandiol hűsíti a bőrt és az érzékelés szintjén enyhíti a viszketést.
 • A SymSitive* megnyugtatja a bőrt, megakadályozza a csípő érzést és csökkentheti a bőrpírt.
 • polidokanol a sejtek szintjén enyhíti a viszketést jeleit, és ezáltal nyugtatja a bőrt.

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray ideális az atópiás dermatitisz okozta helyi viszketés kezelésére, és mind a gyulladásos, mind a tünetmentes időszakokban alkalmazható. Könnyen használható útközben is, és az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém és/vagy a szokásos gyógyszerei mellett is használható.

Az illatanyag mentes hűsítő spray gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Felnőttek és háromévesnél idősebb gyermekek is használhatják, valamint a xerosis, pikkelysömör és cukorbetegség következtében viszkető bőr esetén is hatásos.

1 Beiersdorf AG, klinikai adatok, 2018. március/április

Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok

Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják a termék hatékonyságát és nagyon jó bőrtolerabilitását. Alkalmas az atópiás dermatitisben, pikkelysömörben, xerosisban, cukorbetegségben szenvedők számára. 3 évesnél idősebb gyermekek bőrén is használható.

Főbb eredmények

Több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat mellett egy olyan klinikai vizsgálatra 1 is sor került, melyet 32 atópiás bőrgyulladásban szenvedő beteg részvételével végeztek, akik bőre rendszeresen viszketett. Miután két hétig naponta kétszer alkalmazták a sprayt, 94%-uk megerősítette, hogy „hűsítő és frissítő hatással van a bőrre”.

A kutatások azt mutatják, hogy az Eucerin viszketés elleni spray 60 másodpercen belül és akár hat órán keresztül enyhíti a bőrviszketést.

1 2018. március/április

Azonnal és hosszan tartóan enyhíti a viszketést

TULAJDONSÁGOK

 • 3 évnél idősebb gyermekek esetében is alkalmazható
 • illatanyagmentes
 • gyorsan beszívódik
 • nem ragad
 • nem zsíros

Használata

 • Bőrállapottól függően alkalmazza az érintett bőrfelületen naponta többször amikor szükségesnek érzi.
 • 15-20 cm-es távolságból fújja be az érintett területeket.
 • Ne fújja közvetlenül az arcra
 • Ne lélegezze be és ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
 • Ne alkalmazza sebeken, gyulladt területeken vagy nyílt sérülésekre.
 • A legjobb eredmény elérése érdekében az Eucerin AtopiControl termékcsalád tisztító- és ápolószereivel együtt használja

 

Mindennapos használatra

Tisztítás

Használja az Eucerin AtopiControl Lipid-Olajtusfürdőt, amit a gyulladások közötti időszakokban is lehet alkalmazni.

Ápolás

Mindennapi ápolás a gyulladások közötti időszakban

Alkalmazza a megfelelő mindennapos ápolásra készült terméket:

Kiegészítő ápolás a gyulladás során

A viszketés enyhítése és a bőr állapotának javítása érdekében vigye fel az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet az érintett érintett területekre. Ideális kiegészítő az atópiás bőrgyulladás kezelésére. Ha helyi alkalmazású gyógyszerkészítményt is használ, alkalmazza azt az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém előtt.

A mindennapos ápolásra készült termékeink mindegyike használható tünetes és tünetmentes időszakban is a gyógyszerek és/vagy az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém alkalmazása után.

Védelem

Azonnali enyhíti a viszketést

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray azonnal hűsíti a bőrt, így 60 másodperc alatt enyhíti a viszketést. Használja, ha azonnali és tartós megkönnyebbülésre vágyik viszkető bőr esetén – akár az atópiás bőrgyulladás akut vagy tünetmentes időszakában is. Mivel ez nem ápoló termék, javasoljuk, hogy az AtopiControl termékcsalád más termékeivel egyidőben alkalmazza. Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray olyan bőr esetén is hatásos, amely xerosis, pikkelysömör vagy cukorbetegség következményeként viszket.

Napvédelem

Az atópiás bőr különösen érzékeny az UVA és az UVB sugarakra. Ezért ha bőre napfénynek van kitéve, javasoljuk, hogy használjon napvédőt minden reggel, a bőrápoló termékek felvitele után. Arcán használja az Eucerin Sun Sensitive Protect napozó krém acra SPF30 vagy az Eucerin Sun Sensitive Protect napozó krém arcra SPF50+ termékeket, a testén pedig az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej SPF30 vagy az Eucerin Sun Extra könnyű naptej SPF50+ termékek használatát javasoljuk.

Használja ezt a terméket, ha:

Olyan terméket keres, amely megnyugtatja a bőrt az atópiás bőrgyulladás akut, tünetes időszakai során:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray azonnali és hosszú távú megkönnyebbülést nyújt.

Olyan hűsítő sprayt keres, amelyet a megszokott gyógyszeres kezelése vagy bőrápolási rutinja mellett is használhat:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray hűsít és enyhíti az atópiás dermatitisz, xerosis, pikkelysömör és cukorbetegség okozta viszketést.

Gyermeke atópiás bőrgyulladásban szenved, és olyan terméket keres, amely megakadályozza a vakarózást a gyulladásos időszakok alatt:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray hűsíti a bőrt, azonnali és hosszú távú megkönnyebbülést nyújt gyermeke viszkető bőrének. Három éves vagy annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

Bőre pikkelysömör, xerosis vagy cukorbetegség miatt viszket:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray segít megnyugtatni a bőrt.

Használjon más terméket, ha…

Olyan hidratáló krémet keres, amely enyhíti a viszketést a gyulladásos időszak során és javítja a bőr egészségét:

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet javasoljuk. A megszokott gyógyszerei mellett is használható.

Gyereke három évesnél fiatalabb, és olyan terméket keres, amely megnyugtatja a bőrt az atópiás bőrgyulladás akut időszakai során:

Az Eucerin AtopiControl akut ápoló krém három hónapos kortól csecsemők esetén is alkalmazható.

Olyan terméket keres, amely az egész test területén alkalmazható a megszokott gyógyszerei mellett a gyulladásos időszakok során:

Az Eucerin AtopiControl balzsam vagy az Eucerin AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló meghosszabbítja a gyulladások közötti, tünetmentes időszakot, valamint a szokásos gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazhatók a bőr megnyugtatására a gyulladásos időszakok alatt.

Összetevők

Hogyan fejtik ki együttes hatásuk?

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet és az Eucerin AtopiControl viszketés elleni sprayt kifejezetten olyan hatóanyagokból készítették, amelyek enyhítik a bőr viszketését.

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém menthoxypropandiolt és decanediolt tartalmaz, hogy az atópiás bőrgyulladás akut időszakaiban megnyugtassa a bőrt:

 • A menthoxypropandiol egy mentolszármazék, amely aktiválja a bőr idegvégződéseiben található természetes hűtő receptorokat (amelyek TRPM8 néven ismertek). Az így keletkezett hűsítő érzés csökkenti a viszketést.
 • Az antibakteriális hatású decanediol legyőzi az atópiás bőrgyulladáshoz kapcsolódó Staphylococcus Aureus baktériumokat.

A formula a hatóanyagok olyan egyedi kombinációját tartalmazza, amelyek a termékcsalád mindennapos használatra készült, alapvető bőrápolási termékeiben is megtalálhatók:

 • licochalcone-A: édesgyökér-kivonat, amely megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt
 • Keramidok: megerősítik a bőr védőrétegét
Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray fő hatóanyagai a menthoxypropandiolSymSitive* és polidokanol:
 • Ahogy az akut ápoló krém esetében is, a Menthoxypropandiol hűsíti a bőrt, és az érzékelés szintjén enyhíti a viszketést.
 • A SymSitive* megnyugtatja a bőrt, csillapítja a csípő érzést és csökkenti a bőrpírt. Ezt úgy éri el, hogy blokkolja a viszketéshez köthető receptort, amely TRPV1 néven ismert (tranziens receptor potenciál vanilloid-1), és megnyugtatja a bőr idegrendszerét.
 • A polidokanol úgy nyugtatja a bőrt, hogy csökkenti a viszketési jelzéseket az epidermisz sejtjeiben (a bőr külső rétegeiben. Ez meggátolja a TSLP (thymikus sztormális limfopoietin) és a keratinsejtek (az epidermális sejtek egy típusa) által létrehozott viszketést okozó mediátor felszabadulását)).

A spray nemcsak a gyulladásos időszakok alatt nyugtatja a bőrt, hanem a gyulladások közötti időszakokban is alkalmazható, amikor a bőr kissé viszket. A készítmény nem használható nyitott sebek esetén.

* a Symrise Germany bejegyzett védjegye

Viszkető bőr
Számos tényező okozhat viszketést

A hiperaktív bőrsejtek viszkető érzést eredményeznek, ami vakarózásra késztet

AtopiControl viszketés elleni spray
Az azonnali és tartós enyhülés érdekében három aktív hatóanyag gátolja a viszketést

A bőrsejtek aktív megnyugtatása megállítja a viszketést

Az atopikus bőrgyulladásnak két szakasza van

Akut fázis: amikor a bőr gyulladt
Szubakut fázis: a gyulladások közötti időszak, amikor a bőr nyugodtabb (inaktív vagy szubklinikai fázisként is ismert)

4,701Ft94Ft/ml

Availability: 2 készleten

Azonnal enyhülő viszketés

A száraz, irritált, kivörösödött, berepedezett bőrállapotok (mint például az atópiás dermatitisz, psoriasis, diabétesz) vakarózáshoz vezetnek, mely gyakran befolyásolja az alvás és az életminőséget. Ilyen esetekben olyan bőrápoló termékekre van szükség, amely megnyugtatja a viszkető, irritált bőrt.

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray kifejezetten a viszketés azonnali és tartós enyhítésére lett kifejlesztve. Klinikailag bizonyított, hogy 60 másodpercen belül enyhíti a viszkető bőr tüneteit, és a hatása akár hat órán keresztül is tarthat 1.

Az innovatív spray viszketés elleni összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely több szinten – a bőr külső rétegeitől kezdve az idegvégződésekig – veszi fel a harcot a viszketéssel, hogy azonnal hűsítse, nyugtassa és csillapítsa a bőrirritációt:

 • Menthoxypropandiol hűsíti a bőrt és az érzékelés szintjén enyhíti a viszketést.
 • A SymSitive* megnyugtatja a bőrt, megakadályozza a csípő érzést és csökkentheti a bőrpírt.
 • polidokanol a sejtek szintjén enyhíti a viszketést jeleit, és ezáltal nyugtatja a bőrt.

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray ideális az atópiás dermatitisz okozta helyi viszketés kezelésére, és mind a gyulladásos, mind a tünetmentes időszakokban alkalmazható. Könnyen használható útközben is, és az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém és/vagy a szokásos gyógyszerei mellett is használható.

Az illatanyag mentes hűsítő spray gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Felnőttek és háromévesnél idősebb gyermekek is használhatják, valamint a xerosis, pikkelysömör és cukorbetegség következtében viszkető bőr esetén is hatásos.

1 Beiersdorf AG, klinikai adatok, 2018. március/április

Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok

Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják a termék hatékonyságát és nagyon jó bőrtolerabilitását. Alkalmas az atópiás dermatitisben, pikkelysömörben, xerosisban, cukorbetegségben szenvedők számára. 3 évesnél idősebb gyermekek bőrén is használható.

Főbb eredmények

Több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat mellett egy olyan klinikai vizsgálatra 1 is sor került, melyet 32 atópiás bőrgyulladásban szenvedő beteg részvételével végeztek, akik bőre rendszeresen viszketett. Miután két hétig naponta kétszer alkalmazták a sprayt, 94%-uk megerősítette, hogy „hűsítő és frissítő hatással van a bőrre”.

A kutatások azt mutatják, hogy az Eucerin viszketés elleni spray 60 másodpercen belül és akár hat órán keresztül enyhíti a bőrviszketést.

1 2018. március/április

Azonnal és hosszan tartóan enyhíti a viszketést

TULAJDONSÁGOK

 • 3 évnél idősebb gyermekek esetében is alkalmazható
 • illatanyagmentes
 • gyorsan beszívódik
 • nem ragad
 • nem zsíros

Használata

 • Bőrállapottól függően alkalmazza az érintett bőrfelületen naponta többször amikor szükségesnek érzi.
 • 15-20 cm-es távolságból fújja be az érintett területeket.
 • Ne fújja közvetlenül az arcra
 • Ne lélegezze be és ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
 • Ne alkalmazza sebeken, gyulladt területeken vagy nyílt sérülésekre.
 • A legjobb eredmény elérése érdekében az Eucerin AtopiControl termékcsalád tisztító- és ápolószereivel együtt használja

 

Mindennapos használatra

Tisztítás

Használja az Eucerin AtopiControl Lipid-Olajtusfürdőt, amit a gyulladások közötti időszakokban is lehet alkalmazni.

Ápolás

Mindennapi ápolás a gyulladások közötti időszakban

Alkalmazza a megfelelő mindennapos ápolásra készült terméket:

Kiegészítő ápolás a gyulladás során

A viszketés enyhítése és a bőr állapotának javítása érdekében vigye fel az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet az érintett érintett területekre. Ideális kiegészítő az atópiás bőrgyulladás kezelésére. Ha helyi alkalmazású gyógyszerkészítményt is használ, alkalmazza azt az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém előtt.

A mindennapos ápolásra készült termékeink mindegyike használható tünetes és tünetmentes időszakban is a gyógyszerek és/vagy az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém alkalmazása után.

Védelem

Azonnali enyhíti a viszketést

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray azonnal hűsíti a bőrt, így 60 másodperc alatt enyhíti a viszketést. Használja, ha azonnali és tartós megkönnyebbülésre vágyik viszkető bőr esetén – akár az atópiás bőrgyulladás akut vagy tünetmentes időszakában is. Mivel ez nem ápoló termék, javasoljuk, hogy az AtopiControl termékcsalád más termékeivel egyidőben alkalmazza. Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray olyan bőr esetén is hatásos, amely xerosis, pikkelysömör vagy cukorbetegség következményeként viszket.

Napvédelem

Az atópiás bőr különösen érzékeny az UVA és az UVB sugarakra. Ezért ha bőre napfénynek van kitéve, javasoljuk, hogy használjon napvédőt minden reggel, a bőrápoló termékek felvitele után. Arcán használja az Eucerin Sun Sensitive Protect napozó krém acra SPF30 vagy az Eucerin Sun Sensitive Protect napozó krém arcra SPF50+ termékeket, a testén pedig az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej SPF30 vagy az Eucerin Sun Extra könnyű naptej SPF50+ termékek használatát javasoljuk.

Használja ezt a terméket, ha:

Olyan terméket keres, amely megnyugtatja a bőrt az atópiás bőrgyulladás akut, tünetes időszakai során:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray azonnali és hosszú távú megkönnyebbülést nyújt.

Olyan hűsítő sprayt keres, amelyet a megszokott gyógyszeres kezelése vagy bőrápolási rutinja mellett is használhat:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray hűsít és enyhíti az atópiás dermatitisz, xerosis, pikkelysömör és cukorbetegség okozta viszketést.

Gyermeke atópiás bőrgyulladásban szenved, és olyan terméket keres, amely megakadályozza a vakarózást a gyulladásos időszakok alatt:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray hűsíti a bőrt, azonnali és hosszú távú megkönnyebbülést nyújt gyermeke viszkető bőrének. Három éves vagy annál idősebb gyermekek számára ajánlott.

Bőre pikkelysömör, xerosis vagy cukorbetegség miatt viszket:

Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray segít megnyugtatni a bőrt.

Használjon más terméket, ha…

Olyan hidratáló krémet keres, amely enyhíti a viszketést a gyulladásos időszak során és javítja a bőr egészségét:

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet javasoljuk. A megszokott gyógyszerei mellett is használható.

Gyereke három évesnél fiatalabb, és olyan terméket keres, amely megnyugtatja a bőrt az atópiás bőrgyulladás akut időszakai során:

Az Eucerin AtopiControl akut ápoló krém három hónapos kortól csecsemők esetén is alkalmazható.

Olyan terméket keres, amely az egész test területén alkalmazható a megszokott gyógyszerei mellett a gyulladásos időszakok során:

Az Eucerin AtopiControl balzsam vagy az Eucerin AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló meghosszabbítja a gyulladások közötti, tünetmentes időszakot, valamint a szokásos gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazhatók a bőr megnyugtatására a gyulladásos időszakok alatt.

Összetevők

Hogyan fejtik ki együttes hatásuk?

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet és az Eucerin AtopiControl viszketés elleni sprayt kifejezetten olyan hatóanyagokból készítették, amelyek enyhítik a bőr viszketését.

Az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém menthoxypropandiolt és decanediolt tartalmaz, hogy az atópiás bőrgyulladás akut időszakaiban megnyugtassa a bőrt:

 • A menthoxypropandiol egy mentolszármazék, amely aktiválja a bőr idegvégződéseiben található természetes hűtő receptorokat (amelyek TRPM8 néven ismertek). Az így keletkezett hűsítő érzés csökkenti a viszketést.
 • Az antibakteriális hatású decanediol legyőzi az atópiás bőrgyulladáshoz kapcsolódó Staphylococcus Aureus baktériumokat.

A formula a hatóanyagok olyan egyedi kombinációját tartalmazza, amelyek a termékcsalád mindennapos használatra készült, alapvető bőrápolási termékeiben is megtalálhatók:

 • licochalcone-A: édesgyökér-kivonat, amely megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt
 • Keramidok: megerősítik a bőr védőrétegét
Az Eucerin AtopiControl viszketés elleni spray fő hatóanyagai a menthoxypropandiolSymSitive* és polidokanol:
 • Ahogy az akut ápoló krém esetében is, a Menthoxypropandiol hűsíti a bőrt, és az érzékelés szintjén enyhíti a viszketést.
 • A SymSitive* megnyugtatja a bőrt, csillapítja a csípő érzést és csökkenti a bőrpírt. Ezt úgy éri el, hogy blokkolja a viszketéshez köthető receptort, amely TRPV1 néven ismert (tranziens receptor potenciál vanilloid-1), és megnyugtatja a bőr idegrendszerét.
 • A polidokanol úgy nyugtatja a bőrt, hogy csökkenti a viszketési jelzéseket az epidermisz sejtjeiben (a bőr külső rétegeiben. Ez meggátolja a TSLP (thymikus sztormális limfopoietin) és a keratinsejtek (az epidermális sejtek egy típusa) által létrehozott viszketést okozó mediátor felszabadulását)).

A spray nemcsak a gyulladásos időszakok alatt nyugtatja a bőrt, hanem a gyulladások közötti időszakokban is alkalmazható, amikor a bőr kissé viszket. A készítmény nem használható nyitott sebek esetén.

* a Symrise Germany bejegyzett védjegye

Viszkető bőr
Számos tényező okozhat viszketést

A hiperaktív bőrsejtek viszkető érzést eredményeznek, ami vakarózásra késztet

AtopiControl viszketés elleni spray
Az azonnali és tartós enyhülés érdekében három aktív hatóanyag gátolja a viszketést

A bőrsejtek aktív megnyugtatása megállítja a viszketést

Az atopikus bőrgyulladásnak két szakasza van

Akut fázis: amikor a bőr gyulladt
Szubakut fázis: a gyulladások közötti időszak, amikor a bőr nyugodtabb (inaktív vagy szubklinikai fázisként is ismert)
Gyártó

Kiszerelés

Bőrtípusok

Tünetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin AtopiControl spray atópiás bőrre viszketés ellen” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez