Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin Dermo Pure Protektív SPF30 fluid 66868

 Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.
 Pattanások elleni védelem: Az antibakteriális decanediol segít megelőzni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) pedig megnyugtathatja az irritált bőrt.
 Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

A termékhasználati vizsgálatban résztvevők 95%-a egyetért a következő állítással: megszünteti az akne utáni foltokat*

Protektív fluid FF 30 aknéra hajlamos bőrre, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Az akne a lakosság jelentős érintheti: a kamaszok 95%-át, a felnőtteknek pedig 40%-át1. Sokak bőrén kialakulhatnak akne utáni foltok (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció, vagy röviden PIH) jóval azután is, hogy az akut akne meggyógyult. Ezért a pattanások legyőzése után még küzdeniük kell az akne után maradó foltokkal, melyek évekig, vagy akár egy évtizedig is megmaradhatnak2. A pattanások gyógyulása után visszamaradaó foltok még zavaróbbak lehetnek, és nagyobb érzelmi stresszt jelenthetnek, mint maga az akne.
Minden második embernél megjelennek az akne utáni foltok, melyekre a férfiak és a nők egyaránt hajlamosak, és minden bőrtípuson megjelenhetnek, bár sötétebb árnyalatú bőrön gyakoribbak3.
Az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30 segít megelőzni a pattanásokat, és 3 kulcsfontosságú hatással végül az akne utáni foltokat is megszünteti:
1. Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.
2. Pattanások elleni védelem: Az antibakteriális decanediol segít megelőzni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) pedig megnyugtathatja az irritált bőrt.
3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.
Kutatásunkban a válaszadók nemcsak arról számoltak be, hogy a termékek jobbá tették az életüket és javulást eredményeztek, hanem arról is, hogy az összes termék közül, amit valaha kipróbáltak, ezek a termékek voltak a leghatékonyabbak az akne utáni foltok ellen. A termék használóinak 95%-a szerint4 „A DermoPure hármas hatású szérum és Protektív fluid FF30 együttes használata legyőzi az akne utáni foltokat”.

1 Zouboulis, C. C., Hautarzt. 2014; 65(8):733–750. 

2 Abad-Casintahan, F. et al., “Frequency and Characteristics of Acne-Related Post-Inflammatory Hyperpigmentation.” J Dermatol. 2016; 43:826–828. 

3 Kaufman et al., Am J Clin Dermatol. 2018; 19:489–503, Perkins et al., JEADV. 2011; 25(9):1054–1060.

4 Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a DermoPure Hármas hatású szérum, mind a Protektív Fluid FF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használatával. 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Nagyon jó tolerabilitás és hatékonyság a pattanásokra hajlamos bőrön, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Klinikailag bizonyított, hogy amikor együtt használják a Hármas hatású szérummal az akne utáni foltok láthatóságának csökkentésére, akár 90%-kal* csökkenti a pattanásokat és akár 71%-kal javítja a pórusok megjelenését. Az első látható eredmények 2 héten belül jelentkeznek.

*Klinikai kutatás 40 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 12 héten át tartó, rendszeres használatával.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati kutatást (PiU) végeztünk 100 önkéntes részvételével, 8 héten át tartó, rendszeres napi kétszeri alkalmazással. A résztvevők az alábbi eredményekről számoltak be:

  2 hét után 8 hét után
Láthatóan megvédi az akne utáni foltokat a sötétedéstől 93% 100%
Megakadályozza, hogy az akne utáni foltok az idő múlásával rosszabbodjanak 99% 100%
Megakadályozza az akne utáni foltok kialakulását 100% 100%
Az összes termék közül, amit valaha kipróbáltam, ez akadályozta meg a leghatékonyabban az akne utáni foltok sötétedését 95% 95%
Megelőzi az új pattanások megjelenését 99% 99%
Láthatóan csökkenti a bőrhibákat 99% 100%
Hosszan tartó matt arcbőrt biztosít 100% 100%
A bőr azonnal matt megjelenésű lesz 93% 97%
Hosszan tartó, száraz, matt megjelenést biztosít a bőrömnek 99% 100%
Kevésbé láthatóvá teszi a pórusokat 96% 95%
Tisztább megjelenésűvé teszi a bőrt 99% 100%
Enyhíti az irritációt 100% 100%
Könnyű a textúrája 99% 100%
Nagyon gyorsan beszívódik 99% 100%
0% ragacsos érzés 99% 99%
Smink alá is használható 98% 100%
Arcmaszk alatt is használható 98% 96%

Hatékonysága fokozódik, ha az Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazzák:

  8 hét után
Eltünteti az akne utáni foltokat 95%
Az összes termék közül, amit valaha kipróbáltam, ez a leghatékonyabb az akne utáni foltok ellen 95%
Olyan mértékben javította az akne utáni foltjaimat, mint eddig még semmi 97%
Olyan mértékben hozta rendbe a pattanásaimat, mint eddig még semmi 95%
Ez a legjobb kombináció a csillogás megszüntetésére 100%
Úgy érzem, a termékek hatékonyabbak, ha együtt használom őket 100%
Magabiztossá tett a bőrömmel kapcsolatban 100%
Az életet megváltoztató ereje van 93%
Ajánlanám a barátaimnak 98%

*Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használattal.

*Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használattal.

Termékelőnyök

 • Könnyű fluid textúrájú
 • Gyorsan beszívódik
 • Nem zsíros
 • Antibakteriális
 • Nem mitesszerképző (nem tömíti el a pórusokat)
 • Nem pattanásképző
 • Kiváló sminkalap
 • Illatanyagmentes

 

Használata

Használja reggel vagy olyan gyakran, amilyen gyakran szükségét érzi. Kerülje a szemkörnyéket.

 • Vigyen fel egy teljes pumpálásnyi mennyiséget alaposan megtisztított bőrére.
 • Kenje be vele teljes arcát. A szem környékét hagyja ki.
 • Arcmaszk viselésekor is használható.
 • A fokozott hatás érdekében használja együtt a DermoPure hármas hatású szérummal együtt.

Javasolt napi bőrápolási rutin

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka során felhalmozódott faggyú és elhalt hámsejteket
  Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a napi szennyeződéstől

Használjon langyos vizet és olyan gyengéd arctisztító termékeket, mint például az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, majd tonizálja arcbőrét. Jótékony hatású, ha hetente egyszer bőrradírt használ az eltömődött pórusok felszabadítására és bőr textúrájának finomítására.

Nem javasoljuk az alkoholalapú tonikok használatát, és a bőrradír olyan aknegyógyszerek alkalmazásával együtt, mint az isotretinoin, a benzoil-peroxid és az antibiotikumok, érzékenyebbé teheti a bőrt. Ha kedveli a tonik hűsítő érzését, próbálja ki helyettük az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót

Ápolás

Tisztítást követően reggel vigye fel a DermoPure hármas hatású szérumot és a DermoPure protektív fluidot. Estére a tisztítás után a DermoPure hármas hatású szérum valamint a DermoPure bőrmegújító szérum termékek használata javasolt.

Napvédelem

A napvédelem a reggeli bőrápolási rutin fontos része. Gyógyszeres akne terápia valamint a pigmentfoltra való hajlam nélküli akne kezelés esetén az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 vagy FF50+ termék használata javasolt.
Az akne utáni foltok kezelésére és napvédelmére az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 termék használatát javasoljuk.

Korrektor és smink

Az Eucerin DermoPure fedőstift szalicilsavat tartalmazó korrektor, mely bizonyítottan csökkenti és elfedi a pattanásokat és a mitesszereket. Simán és gyengéden elfedi a bőrhibákat, egyenletessé téve a bőr színét, miközben csökkenti a pattanásokat és szabaddá teszi az eltömődött pórusokat. A korrektor gyógyszeres aknekezelés közben és terhesség alatt is biztonságosan használható.

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mely hatékonyan megakadályozza, hogy az akne utáni foltok a nap hatására még sötétebbé váljanak.

Az Eucerin DermoPure Protektív  Fluid FF30 hatása fokozódik, ha a DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazzák.

Próbáljon ki más terméket, ha…

A bőre már irritált, vagy a használat után irritálódik.
Kérjen tanácsot bőrgyógyászától vagy gyógyszerészétől.

Ha az akne miatt orvosi kezelés alatt áll.
Próbálja ki az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krémet.

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Így hat az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30

A DermoPure Protektív  Fluid FF30 olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek háromféle jótékony hatást is kifejtenek az aknéra hajlamos bőrrre, melyen akne utáni foltok vannak:

1. Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

2. Pattanások elleni védelem: Az antibakteriális decanediol segít megelőzni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) pedig megnyugtathatja az irritált bőrt.

3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

 

Az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30 láthatóan véd az ellen, hogy az akne utáni foltok a napfény hatására még sötétebbé váljanak, és megakadályozza a foltok újbóli kialakulását. Megelőzi az újabb pattanások megjelenését és megszünteti a bőr csillogását.

Kiegészíti és fokozza a Eucerin DermoPure hármas hatású szérum hatékonyságát azáltal, hogy segít felgyorsítani az akne utáni foltok elhalványulását, így fizikailag és érzelmileg megkönnyebbülést nyújt, javítva az életminőséget.
Az Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazva hatékonysága fokozódik.

5,388Ft108Ft/ml

Availability: 20 készleten

Protektív fluid FF 30 aknéra hajlamos bőrre, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Az akne a lakosság jelentős érintheti: a kamaszok 95%-át, a felnőtteknek pedig 40%-át1. Sokak bőrén kialakulhatnak akne utáni foltok (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció, vagy röviden PIH) jóval azután is, hogy az akut akne meggyógyult. Ezért a pattanások legyőzése után még küzdeniük kell az akne után maradó foltokkal, melyek évekig, vagy akár egy évtizedig is megmaradhatnak2. A pattanások gyógyulása után visszamaradaó foltok még zavaróbbak lehetnek, és nagyobb érzelmi stresszt jelenthetnek, mint maga az akne.
Minden második embernél megjelennek az akne utáni foltok, melyekre a férfiak és a nők egyaránt hajlamosak, és minden bőrtípuson megjelenhetnek, bár sötétebb árnyalatú bőrön gyakoribbak3.
Az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30 segít megelőzni a pattanásokat, és 3 kulcsfontosságú hatással végül az akne utáni foltokat is megszünteti:
1. Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.
2. Pattanások elleni védelem: Az antibakteriális decanediol segít megelőzni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) pedig megnyugtathatja az irritált bőrt.
3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.
Kutatásunkban a válaszadók nemcsak arról számoltak be, hogy a termékek jobbá tették az életüket és javulást eredményeztek, hanem arról is, hogy az összes termék közül, amit valaha kipróbáltak, ezek a termékek voltak a leghatékonyabbak az akne utáni foltok ellen. A termék használóinak 95%-a szerint4 „A DermoPure hármas hatású szérum és Protektív fluid FF30 együttes használata legyőzi az akne utáni foltokat”.

1 Zouboulis, C. C., Hautarzt. 2014; 65(8):733–750. 

2 Abad-Casintahan, F. et al., “Frequency and Characteristics of Acne-Related Post-Inflammatory Hyperpigmentation.” J Dermatol. 2016; 43:826–828. 

3 Kaufman et al., Am J Clin Dermatol. 2018; 19:489–503, Perkins et al., JEADV. 2011; 25(9):1054–1060.

4 Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a DermoPure Hármas hatású szérum, mind a Protektív Fluid FF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használatával. 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Nagyon jó tolerabilitás és hatékonyság a pattanásokra hajlamos bőrön, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Klinikailag bizonyított, hogy amikor együtt használják a Hármas hatású szérummal az akne utáni foltok láthatóságának csökkentésére, akár 90%-kal* csökkenti a pattanásokat és akár 71%-kal javítja a pórusok megjelenését. Az első látható eredmények 2 héten belül jelentkeznek.

*Klinikai kutatás 40 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 12 héten át tartó, rendszeres használatával.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati kutatást (PiU) végeztünk 100 önkéntes részvételével, 8 héten át tartó, rendszeres napi kétszeri alkalmazással. A résztvevők az alábbi eredményekről számoltak be:

  2 hét után 8 hét után
Láthatóan megvédi az akne utáni foltokat a sötétedéstől 93% 100%
Megakadályozza, hogy az akne utáni foltok az idő múlásával rosszabbodjanak 99% 100%
Megakadályozza az akne utáni foltok kialakulását 100% 100%
Az összes termék közül, amit valaha kipróbáltam, ez akadályozta meg a leghatékonyabban az akne utáni foltok sötétedését 95% 95%
Megelőzi az új pattanások megjelenését 99% 99%
Láthatóan csökkenti a bőrhibákat 99% 100%
Hosszan tartó matt arcbőrt biztosít 100% 100%
A bőr azonnal matt megjelenésű lesz 93% 97%
Hosszan tartó, száraz, matt megjelenést biztosít a bőrömnek 99% 100%
Kevésbé láthatóvá teszi a pórusokat 96% 95%
Tisztább megjelenésűvé teszi a bőrt 99% 100%
Enyhíti az irritációt 100% 100%
Könnyű a textúrája 99% 100%
Nagyon gyorsan beszívódik 99% 100%
0% ragacsos érzés 99% 99%
Smink alá is használható 98% 100%
Arcmaszk alatt is használható 98% 96%

Hatékonysága fokozódik, ha az Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazzák:

  8 hét után
Eltünteti az akne utáni foltokat 95%
Az összes termék közül, amit valaha kipróbáltam, ez a leghatékonyabb az akne utáni foltok ellen 95%
Olyan mértékben javította az akne utáni foltjaimat, mint eddig még semmi 97%
Olyan mértékben hozta rendbe a pattanásaimat, mint eddig még semmi 95%
Ez a legjobb kombináció a csillogás megszüntetésére 100%
Úgy érzem, a termékek hatékonyabbak, ha együtt használom őket 100%
Magabiztossá tett a bőrömmel kapcsolatban 100%
Az életet megváltoztató ereje van 93%
Ajánlanám a barátaimnak 98%

*Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használattal.

*Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használattal.

Termékelőnyök

 • Könnyű fluid textúrájú
 • Gyorsan beszívódik
 • Nem zsíros
 • Antibakteriális
 • Nem mitesszerképző (nem tömíti el a pórusokat)
 • Nem pattanásképző
 • Kiváló sminkalap
 • Illatanyagmentes

 

Használata

Használja reggel vagy olyan gyakran, amilyen gyakran szükségét érzi. Kerülje a szemkörnyéket.

 • Vigyen fel egy teljes pumpálásnyi mennyiséget alaposan megtisztított bőrére.
 • Kenje be vele teljes arcát. A szem környékét hagyja ki.
 • Arcmaszk viselésekor is használható.
 • A fokozott hatás érdekében használja együtt a DermoPure hármas hatású szérummal együtt.

Javasolt napi bőrápolási rutin

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka során felhalmozódott faggyú és elhalt hámsejteket
  Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a napi szennyeződéstől

Használjon langyos vizet és olyan gyengéd arctisztító termékeket, mint például az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, majd tonizálja arcbőrét. Jótékony hatású, ha hetente egyszer bőrradírt használ az eltömődött pórusok felszabadítására és bőr textúrájának finomítására.

Nem javasoljuk az alkoholalapú tonikok használatát, és a bőrradír olyan aknegyógyszerek alkalmazásával együtt, mint az isotretinoin, a benzoil-peroxid és az antibiotikumok, érzékenyebbé teheti a bőrt. Ha kedveli a tonik hűsítő érzését, próbálja ki helyettük az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót

Ápolás

Tisztítást követően reggel vigye fel a DermoPure hármas hatású szérumot és a DermoPure protektív fluidot. Estére a tisztítás után a DermoPure hármas hatású szérum valamint a DermoPure bőrmegújító szérum termékek használata javasolt.

Napvédelem

A napvédelem a reggeli bőrápolási rutin fontos része. Gyógyszeres akne terápia valamint a pigmentfoltra való hajlam nélküli akne kezelés esetén az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 vagy FF50+ termék használata javasolt.
Az akne utáni foltok kezelésére és napvédelmére az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 termék használatát javasoljuk.

Korrektor és smink

Az Eucerin DermoPure fedőstift szalicilsavat tartalmazó korrektor, mely bizonyítottan csökkenti és elfedi a pattanásokat és a mitesszereket. Simán és gyengéden elfedi a bőrhibákat, egyenletessé téve a bőr színét, miközben csökkenti a pattanásokat és szabaddá teszi az eltömődött pórusokat. A korrektor gyógyszeres aknekezelés közben és terhesség alatt is biztonságosan használható.

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mely hatékonyan megakadályozza, hogy az akne utáni foltok a nap hatására még sötétebbé váljanak.

Az Eucerin DermoPure Protektív  Fluid FF30 hatása fokozódik, ha a DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazzák.

Próbáljon ki más terméket, ha…

A bőre már irritált, vagy a használat után irritálódik.
Kérjen tanácsot bőrgyógyászától vagy gyógyszerészétől.

Ha az akne miatt orvosi kezelés alatt áll.
Próbálja ki az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krémet.

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Így hat az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30

A DermoPure Protektív  Fluid FF30 olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek háromféle jótékony hatást is kifejtenek az aknéra hajlamos bőrrre, melyen akne utáni foltok vannak:

1. Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

2. Pattanások elleni védelem: Az antibakteriális decanediol segít megelőzni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) pedig megnyugtathatja az irritált bőrt.

3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

 

Az Eucerin DermoPure Protektív Fluid FF30 láthatóan véd az ellen, hogy az akne utáni foltok a napfény hatására még sötétebbé váljanak, és megakadályozza a foltok újbóli kialakulását. Megelőzi az újabb pattanások megjelenését és megszünteti a bőr csillogását.

Kiegészíti és fokozza a Eucerin DermoPure hármas hatású szérum hatékonyságát azáltal, hogy segít felgyorsítani az akne utáni foltok elhalványulását, így fizikailag és érzelmileg megkönnyebbülést nyújt, javítva az életminőséget.
Az Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal együtt alkalmazva hatékonysága fokozódik.

Kiszerelés

Bőrtípusok

Tünetek

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin Dermo Pure Protektív SPF30 fluid 66868” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez