Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin DermoPure bőrmegújító szérum

Az innovatív formulájú Eucerin DermoPure bőrmegújító szérumot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mitesszerek, pattanások megjelenését, valamint halványítsa az aknés foltokat. Mindenki, aki enyhe vagy közepesen súlyos aknétól szenved, használhatja a szérumot, mely hármas hatást fejt ki: A 10% hidroxi-komplex hámlasztó hatású savak – glikolsav, szalicilsav és glükonolakton – rendkívül hatékony kombinációját tartalmazza, ezáltal segít megújítani a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a baktériumok számát, eltávolítja az elhalt hámsejteket és meggátolja, hogy újabb bőrhibák alakuljanak ki. A formula licochalcone A-t is tartalmaz, ami bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat és segít enyhíteni az irritációt. Az Eucerin DermoPure bőrmegújító szérum hatása már egy hét után kezd megmutatkozni: a bőr állapota javul, és idővel egyre tisztább és bársonyosabb megjelenésű lesz. Várandós nők is használhatják.  Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható!Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok:Egy kutatásban, melyben az alanyok maguk értékelték a tapasztaltakat, nyolcvan, 15 és 40 év közötti nő használta az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot nyolc héten át minden este. A következő eredményekről számoltak be:95%: Segít kontrollálni a bőr zsírosságát94%: Megakadályozza újabb pattanások kialakulását94%: Csökkenti az akne után maradó sötét nyomokat94%: Csillogásgátló hatása van94%: Simává teszi a bőr felületét94%: Láthatóan javítja a bőr megjelenését93%: Csökkenti a pórusok láthatóságát88%: Láthatóan csökkenti a bőrhibákat85%: Csökkenti a fehérfejű mitesszereket83%: Csökkenti a feketefejű mitesszereket81%: Csökkenti a gyulladásos duzzanatokat.

Savas hámlasztó aknéra hajlamos bőrre

Az innovatív formulájú Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mitesszerek, pattanások megjelenését, valamint halványítsa az aknés foltokat.

Mindenki, aki enyhe vagy közepesen súlyos aknétól szenved, használhatja a szérumot, mely hármas hatást fejt ki:
– A 10% Hidroxi-komplex hámlasztó hatású savak – glikolsav, szalicilsav és glükonolakton – rendkívül hatékony kombinációját tartalmazza, ezáltal segít megújítani a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a baktériumok számát, eltávolítja az elhalt hámsejteket és meggátolja, hogy újabb bőrhibák alakuljanak ki.

A formula licochalcone A-t is tartalmaz, ami bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat és segít enyhíteni az irritációt.

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum hatása már egy hét után kezd megmutatkozni: a bőr állapota javul, és idővel egyre tisztább és bársonyosabb megjelenésű lesz.

Várandós nők is használhatják.  Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

*Előtte
*Nyolchetes használat után

Főbb eredmények

*Egy termékhasználati vizsgálat során 40, aknéra hajlamos bőrű (12 és 44 év közötti) férfi és nő használta a terméket naponta egyszer (este), nyolc héten át. Az eredményeket a használat megkezdésétől számítve 1, 2, 4 és 8 hét elteltével rögzítették. Az előtte-utána képek szemléltetik a nyolchetes használat után jelentkező, látható eredményt.

Egy kutatásban, melyben az alanyok maguk értékelték a tapasztaltakat, nyolcvan, 15 és 40 év közötti nő használta az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot nyolc héten át minden este. A következő eredményekről számoltak be:

 • 95%: Segít kontrollálni a bőr zsírosságát
 • 94%: Megakadályozza újabb pattanások kialakulását
 • 94%: Csökkenti az akne után maradó sötét nyomokat
 • 94%: Csillogásgátló hatása van
 • 94%: Simává teszi a bőr felületét
 • 94%: Láthatóan javítja a bőr megjelenését
 • 93%: Csökkenti a pórusok láthatóságát
 • 88%: Láthatóan csökkenti a bőrhibákat
 • 85%: Csökkenti a fehérfejű mitesszereket
 • 83%: Csökkenti a feketefejű mitesszereket
 • 81%: Csökkenti a gyulladásos duzzanatokat

TULAJDONSÁGOK

 • nem akneképző
 • nem mitesszerképző
 • does not clog the pores
 • enyhén illatos

Használata

 

 • Használja naponta egyszer, lehetőleg este
 • Alaposan megtisztított arcbőrére vigyen fel egy kisebb (kb. borsónyi) mennyiséget
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ezután használja a megfelelő bőrápoló terméket, például az Eucerin DermoPure Mattító fluidot
 • Ügyeljen rá, hogy a szérum ne kerüljön a szemébe

 

Tipp: Először próbálja ki egy kis bőrfelületen. Az enyhe bizsergő érzés természetes, de ha a bőre látható reakciót mutat, kérje ki bőrgyógyásza vagy gyógyszerésze tanácsát.
A termék alfa-hidroxi savakat tartalmaz, melyek fokozhatják bőre napfény iránti érzékenységét, és növelhetik a napégés valószínűségét. Ezért azt javasoljuk, hogy amíg a terméket használja, valamint utána még egy hétig kevesebb időt töltsön a napon. Ez alatt az időszak alatt, és később is figyeljen arra, hogy reggelente vigyen fel bőrére fényvédőt. Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 vagy  FF50+ terméket.

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Ápolás

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

Fényvédelem

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

Korrektor és smink

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Kiemelkedően hatékony hámlasztót keres problémás, aknéra hajlamos bőrre: az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum az első naptól hatni kezd, és az eredmény már egy hét után látható.

Próbáljon ki más terméket, ha…

Bőre már irritált, vagy a termék használata után irritációt észlel:

kérjen tanácsot bőrgyógyászától vagy gyógyszerészétől.

Ha gyógyszeres akneterápia alatt áll:

próbálja ki az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krémet

 

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum egyedi és innovatív összetevőt, 10% Hidroxi-komplexet tartalmaz. Ez a komplex gazdag olyan hámlasztó anyagokban, melyek hatékonyak, mégis gyengédek, és eredményességüket tesztek igazolják.

Ezek között a hámlasztó hatóanyagok között vannak alfa-hidroxi savak (AHA), béta-hidroxi savak (BHA) és polihidroxi savak (PHA):

– Az AHA általában megtalálható a gyümölcsökben, ezért gyakran gyümölcssavaknak is nevezik. Az általunk használt AHA a glikolsav – a legyakoribb, kozmetikumokban előforduló és bőrgyógyászok által felhasznált sav.
– A formulában levő BHA a szalicilsav. Több mint 2000 éve használják a bőr kezelésére, és amellett, hogy hatékonyan hámlaszt, bizonyítottan segít csökkenteni a bőrhibákat és pattanásokat, sőt megakadályozza újabbak kialakulását. Ez különösen alkalmassá teszi a pattanásos és aknés bőr kezelésére.
– A természetben sok PHA melléktermékként jön létre a szervezetben a szénhidrát-anyagcsere során. Ez érvényes a formulánkban használt PHA-ra, a glükonolaktonra is. Ezt az anyagot széles körban alkalmazzák, és azért esett rá a választásunk, mert amellett, hogy hatékonyan hámlaszt, gyengéd a bőrhöz.

Ezek a hatékony savak együtt dolgoznak azért, hogy fellazítsák a kapcsolatot az elhalt hámsejtek között, és ezáltal lehámlasszák (azaz eltávolítsák) őket a bőr felületéről (ezt a folyamatot deszkvamációnak is nevezik). Így felgyorsul az epidermális és dermális megújulás természetes folyamata, és a bőr felülete újraképződik.

A 10% Hidroxi-komplex mindemellett felszabadítja a pórusokat és csökkenti a P. acnes baktériumok számát (ezek azok a bőr felületén élő baktériumok, melyek megtelepszenek az elzáródott pórusokban és előidézik a gyulladásokat, amelyek pattanások, duzzanatok és ciszták kialakulásához vezetnek).

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum formulájában a licochalcone A, ez egészíti ki a Hidroxi-komplexet. A licochalcone A csökkenti a gyulladást, enyhíti az irritációt, és ennek köszönhetően a formula nemcsak hatékony, hanem gyengéd is a bőrhöz.

 

5,388Ft135Ft/ml

Availability: 8 készleten

Savas hámlasztó aknéra hajlamos bőrre

Az innovatív formulájú Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mitesszerek, pattanások megjelenését, valamint halványítsa az aknés foltokat.

Mindenki, aki enyhe vagy közepesen súlyos aknétól szenved, használhatja a szérumot, mely hármas hatást fejt ki:
– A 10% Hidroxi-komplex hámlasztó hatású savak – glikolsav, szalicilsav és glükonolakton – rendkívül hatékony kombinációját tartalmazza, ezáltal segít megújítani a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a baktériumok számát, eltávolítja az elhalt hámsejteket és meggátolja, hogy újabb bőrhibák alakuljanak ki.

A formula licochalcone A-t is tartalmaz, ami bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat és segít enyhíteni az irritációt.

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum hatása már egy hét után kezd megmutatkozni: a bőr állapota javul, és idővel egyre tisztább és bársonyosabb megjelenésű lesz.

Várandós nők is használhatják.  Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

*Előtte
*Nyolchetes használat után

Főbb eredmények

*Egy termékhasználati vizsgálat során 40, aknéra hajlamos bőrű (12 és 44 év közötti) férfi és nő használta a terméket naponta egyszer (este), nyolc héten át. Az eredményeket a használat megkezdésétől számítve 1, 2, 4 és 8 hét elteltével rögzítették. Az előtte-utána képek szemléltetik a nyolchetes használat után jelentkező, látható eredményt.

Egy kutatásban, melyben az alanyok maguk értékelték a tapasztaltakat, nyolcvan, 15 és 40 év közötti nő használta az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot nyolc héten át minden este. A következő eredményekről számoltak be:

 • 95%: Segít kontrollálni a bőr zsírosságát
 • 94%: Megakadályozza újabb pattanások kialakulását
 • 94%: Csökkenti az akne után maradó sötét nyomokat
 • 94%: Csillogásgátló hatása van
 • 94%: Simává teszi a bőr felületét
 • 94%: Láthatóan javítja a bőr megjelenését
 • 93%: Csökkenti a pórusok láthatóságát
 • 88%: Láthatóan csökkenti a bőrhibákat
 • 85%: Csökkenti a fehérfejű mitesszereket
 • 83%: Csökkenti a feketefejű mitesszereket
 • 81%: Csökkenti a gyulladásos duzzanatokat

TULAJDONSÁGOK

 • nem akneképző
 • nem mitesszerképző
 • does not clog the pores
 • enyhén illatos

Használata

 

 • Használja naponta egyszer, lehetőleg este
 • Alaposan megtisztított arcbőrére vigyen fel egy kisebb (kb. borsónyi) mennyiséget
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ezután használja a megfelelő bőrápoló terméket, például az Eucerin DermoPure Mattító fluidot
 • Ügyeljen rá, hogy a szérum ne kerüljön a szemébe

 

Tipp: Először próbálja ki egy kis bőrfelületen. Az enyhe bizsergő érzés természetes, de ha a bőre látható reakciót mutat, kérje ki bőrgyógyásza vagy gyógyszerésze tanácsát.
A termék alfa-hidroxi savakat tartalmaz, melyek fokozhatják bőre napfény iránti érzékenységét, és növelhetik a napégés valószínűségét. Ezért azt javasoljuk, hogy amíg a terméket használja, valamint utána még egy hétig kevesebb időt töltsön a napon. Ez alatt az időszak alatt, és később is figyeljen arra, hogy reggelente vigyen fel bőrére fényvédőt. Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 vagy  FF50+ terméket.

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Ápolás

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

Fényvédelem

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

Korrektor és smink

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Kiemelkedően hatékony hámlasztót keres problémás, aknéra hajlamos bőrre: az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum az első naptól hatni kezd, és az eredmény már egy hét után látható.

Próbáljon ki más terméket, ha…

Bőre már irritált, vagy a termék használata után irritációt észlel:

kérjen tanácsot bőrgyógyászától vagy gyógyszerészétől.

Ha gyógyszeres akneterápia alatt áll:

próbálja ki az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krémet

 

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum egyedi és innovatív összetevőt, 10% Hidroxi-komplexet tartalmaz. Ez a komplex gazdag olyan hámlasztó anyagokban, melyek hatékonyak, mégis gyengédek, és eredményességüket tesztek igazolják.

Ezek között a hámlasztó hatóanyagok között vannak alfa-hidroxi savak (AHA), béta-hidroxi savak (BHA) és polihidroxi savak (PHA):

– Az AHA általában megtalálható a gyümölcsökben, ezért gyakran gyümölcssavaknak is nevezik. Az általunk használt AHA a glikolsav – a legyakoribb, kozmetikumokban előforduló és bőrgyógyászok által felhasznált sav.
– A formulában levő BHA a szalicilsav. Több mint 2000 éve használják a bőr kezelésére, és amellett, hogy hatékonyan hámlaszt, bizonyítottan segít csökkenteni a bőrhibákat és pattanásokat, sőt megakadályozza újabbak kialakulását. Ez különösen alkalmassá teszi a pattanásos és aknés bőr kezelésére.
– A természetben sok PHA melléktermékként jön létre a szervezetben a szénhidrát-anyagcsere során. Ez érvényes a formulánkban használt PHA-ra, a glükonolaktonra is. Ezt az anyagot széles körban alkalmazzák, és azért esett rá a választásunk, mert amellett, hogy hatékonyan hámlaszt, gyengéd a bőrhöz.

Ezek a hatékony savak együtt dolgoznak azért, hogy fellazítsák a kapcsolatot az elhalt hámsejtek között, és ezáltal lehámlasszák (azaz eltávolítsák) őket a bőr felületéről (ezt a folyamatot deszkvamációnak is nevezik). Így felgyorsul az epidermális és dermális megújulás természetes folyamata, és a bőr felülete újraképződik.

A 10% Hidroxi-komplex mindemellett felszabadítja a pórusokat és csökkenti a P. acnes baktériumok számát (ezek azok a bőr felületén élő baktériumok, melyek megtelepszenek az elzáródott pórusokban és előidézik a gyulladásokat, amelyek pattanások, duzzanatok és ciszták kialakulásához vezetnek).

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum formulájában a licochalcone A, ez egészíti ki a Hidroxi-komplexet. A licochalcone A csökkenti a gyulladást, enyhíti az irritációt, és ennek köszönhetően a formula nemcsak hatékony, hanem gyengéd is a bőrhöz.

 

Kiszerelés

Bőrtípusok

Tünetek

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin DermoPure bőrmegújító szérum” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez