Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity SPF30 arckrém bőrtömörséget regeneráló nappali 83568

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30 növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat, ezáltal erősíti a bőr struktúráját.

Az egyedi és innovatív formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) együtt fejti ki hatását a silymarinnal (egy erőteljes antioxidánssal, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). Emellett a formula gazdag nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavban is, mely láthatóan feltölti a ráncokat. A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém 30-as fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

Nappali arckrém érett bőrre 30-as fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30, mely növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat.

Az egyedi formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az Eucerin innovatív formulájában megtalálható az alacsony és a magas molekulasúlyú hialuronsav keveréke, amely láthatóan feltölti a mély ráncokat. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), a máriatövisolajjal együtt fejti ki hatását, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.  A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

A nappali arckrém 30-as fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok mellet sor került egy termékhasználati (PiU) vizsgálatra1 is 120, 50 és 65 év közötti nő részvételével. A következő eredményekről számoltak be kettő, majd négy hét elteltével:

2 hét után 4 hét után
Javít a bőröm megjelenésén 100% 100%
Ragyogóbbá teszi a bőröm 100% 100%
Kiváló sminkalap 99% 100%
Intenzíven hidratálja a bőrt 98% 100%
Feltölti a mély ráncokat 85% 100%
A bőröm feszesebbnek érződik 97% 100%
Megfiatalítja a bőröm 100% 99%

1 BDF kutatás, PiU, 2019. szeptember 

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan beszívódik
 • nem mitesszerképző
 • kiváló sminkalap
 • enyhén illatos

Használata

Arctisztítás

Tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] arctisztító tejjel. Ha vízálló szemfestéket visel, az arctisztítás előtt távolítsa el azt az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval.

Különleges ápolás

Reggel és este a hidratáló és szemkörnyékápoló termék előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot* vagy az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot.

*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

Ápolás

Ezt követően használja a megfelelő nappali vagy esti hidratáló terméket és a szemránckrémet.

Reggel: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 vagy FF 15 és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

Este: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

A további ápolás érdekében azt javasoljuk, hogy az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajjal együtt használja a megfelelő arcápolási termékeket. Az olajat az arcápoló termék használata előtt alkalmazza. Vagy akár a tenyerében össze is keverheti a kettőt, így egyszerre is felviheti őket a bőrre.

További védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15 termékek UVB és UVA szűrőt is tartalmaznak. Ha további védelemre van szüksége, hogy megvédje magát az UVA és az UVB sugárzástól, valamint a kék fény negatív hatásaitól, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF 50 terméket.

• Reggel és/vagy este vigye fel a megtisztíttott az arcra, a nyakra és a dekoltázsra
• Gyengéden masszírozza be bőrébe
• Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
• A legjobb eredmények érdekében használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád további termékeivel egyidejűleg.

Használja ezt a terméket, ha …

Érett bőre van, és olyan nappali krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém 30 feltölti a mély ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. A bőr feszesebbnek érződik, a megjelenése pedig frissebb és ragyogóbb lesz.

Szeretné megvédeni bőrét az UV-sugárzás károsító hatásaitól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok elmélyedése ellen.

Napi hidratálót szeretne használni a smink alatt:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 kiváló sminkalap.

Használjon másik terméket, ha…

Olyan nappali krémet keres érett bőrre, amely 15-ös fényvédő faktort és UVA-védelmet biztosít:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 15 terméket javasoljuk.

Olyan éjszakai krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Szemránckrémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 terméket.

Öregségi foltjai vannak:

A nappali vagy éjszakai krémet előtt alkalmazza Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot. A szérumban megtalálható az Eucerin által szabadalmaztatott Thiamidol, amely bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, feltölti a mély ráncokat, és növeli a rugalmasságot.*
*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

 

Arcápoló olajat keres, amely javítja a bőr rugalmasságát és feszességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajat.

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése és az arc kontúrvonalainak elvesztése.

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém FF15 terméket ajánljuk száraz bőr esetén, illetve a Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre (a bőrtípusától függően).

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a az első ráncok és barázdák kialakulása.

Az Euceri Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF15 száraz bőrre, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, illetve a Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF30 termékeket javasoljuk, amely minden bőrtípusnak megfelel.

 

Összetevők

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, valamint a kollagén és elasztin szintjei is csökkennek. Megváltozik a szerkezete – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az erek működése is romlik a kor előrehaladtával, így a bőr oxigénellátása csökken és a táplálása is nehezebbé válik – a bőr ennek következtében “fáradtnak” és kevésbé sugárzónak tűnik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15, valamint az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém aktív összetevői együttesen hatnak az öregedés különböző jeleire. A formula tartalmazza az Eucerin innovatív keverékét, amelyben megtalálható mind a magas, mind az alacsony molekulasúlyú hialuronsav is a koncentráltabb hatás érdekében, amely láthatóan csökkenti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb 1, még mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, stimulálva a bőr saját hialuronsavtermelését ott, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

A formula arctiint is tartalmaz, egy aktív hatóanyagot, amely felgyorsítja a kollagén megújulási folyamatát a bőrsejtekben

A nappali krém FF 30 termék emellett máriatövis olajat is tartalmaz (amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt), a nappali krém FF 15 termék pedig silymarinnal dúsított (egy erős antioxidáns, amely megakadályozza a kollagén és az elasztin lebomlását, valamint a sejtek szintjén javítja a keringést). Mindkét nappali krém UVA és UVB védelmet biztosít a napsugarak ellen, amelyek mélyebbé tehetik a ráncokak és felgyorsíthatják a bőröregedés folyamatát.

Az éjszakai krém emellett dexopanthenolt és argánolajat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását.

A bőr így feszesebbnek, simábbnak, frissebbnek és ragyogóbbnak érződik és látszódik.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva. 

A fiatalos bőr feszes és ragyogó, nincsenek rajta redők és ráncok. (Sematikus illusztráció)

Az érett bőr elvesztette a rugalmasságát, ragyogását és feszességét, és ráncok jelentek meg rajta. (Sematikus illusztráció)

11,899Ft238Ft/ml

Availability: 7 készleten

Nappali arckrém érett bőrre 30-as fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30, mely növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat.

Az egyedi formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az Eucerin innovatív formulájában megtalálható az alacsony és a magas molekulasúlyú hialuronsav keveréke, amely láthatóan feltölti a mély ráncokat. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), a máriatövisolajjal együtt fejti ki hatását, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.  A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

A nappali arckrém 30-as fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok mellet sor került egy termékhasználati (PiU) vizsgálatra1 is 120, 50 és 65 év közötti nő részvételével. A következő eredményekről számoltak be kettő, majd négy hét elteltével:

2 hét után 4 hét után
Javít a bőröm megjelenésén 100% 100%
Ragyogóbbá teszi a bőröm 100% 100%
Kiváló sminkalap 99% 100%
Intenzíven hidratálja a bőrt 98% 100%
Feltölti a mély ráncokat 85% 100%
A bőröm feszesebbnek érződik 97% 100%
Megfiatalítja a bőröm 100% 99%

1 BDF kutatás, PiU, 2019. szeptember 

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan beszívódik
 • nem mitesszerképző
 • kiváló sminkalap
 • enyhén illatos

Használata

Arctisztítás

Tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] arctisztító tejjel. Ha vízálló szemfestéket visel, az arctisztítás előtt távolítsa el azt az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval.

Különleges ápolás

Reggel és este a hidratáló és szemkörnyékápoló termék előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot* vagy az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot.

*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

Ápolás

Ezt követően használja a megfelelő nappali vagy esti hidratáló terméket és a szemránckrémet.

Reggel: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 vagy FF 15 és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

Este: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

A további ápolás érdekében azt javasoljuk, hogy az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajjal együtt használja a megfelelő arcápolási termékeket. Az olajat az arcápoló termék használata előtt alkalmazza. Vagy akár a tenyerében össze is keverheti a kettőt, így egyszerre is felviheti őket a bőrre.

További védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15 termékek UVB és UVA szűrőt is tartalmaznak. Ha további védelemre van szüksége, hogy megvédje magát az UVA és az UVB sugárzástól, valamint a kék fény negatív hatásaitól, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF 50 terméket.

• Reggel és/vagy este vigye fel a megtisztíttott az arcra, a nyakra és a dekoltázsra
• Gyengéden masszírozza be bőrébe
• Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
• A legjobb eredmények érdekében használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád további termékeivel egyidejűleg.

Használja ezt a terméket, ha …

Érett bőre van, és olyan nappali krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém 30 feltölti a mély ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. A bőr feszesebbnek érződik, a megjelenése pedig frissebb és ragyogóbb lesz.

Szeretné megvédeni bőrét az UV-sugárzás károsító hatásaitól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok elmélyedése ellen.

Napi hidratálót szeretne használni a smink alatt:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 kiváló sminkalap.

Használjon másik terméket, ha…

Olyan nappali krémet keres érett bőrre, amely 15-ös fényvédő faktort és UVA-védelmet biztosít:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 15 terméket javasoljuk.

Olyan éjszakai krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Szemránckrémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 terméket.

Öregségi foltjai vannak:

A nappali vagy éjszakai krémet előtt alkalmazza Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot. A szérumban megtalálható az Eucerin által szabadalmaztatott Thiamidol, amely bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, feltölti a mély ráncokat, és növeli a rugalmasságot.*
*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

 

Arcápoló olajat keres, amely javítja a bőr rugalmasságát és feszességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajat.

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése és az arc kontúrvonalainak elvesztése.

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém FF15 terméket ajánljuk száraz bőr esetén, illetve a Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre (a bőrtípusától függően).

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a az első ráncok és barázdák kialakulása.

Az Euceri Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF15 száraz bőrre, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, illetve a Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF30 termékeket javasoljuk, amely minden bőrtípusnak megfelel.

 

Összetevők

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, valamint a kollagén és elasztin szintjei is csökkennek. Megváltozik a szerkezete – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az erek működése is romlik a kor előrehaladtával, így a bőr oxigénellátása csökken és a táplálása is nehezebbé válik – a bőr ennek következtében “fáradtnak” és kevésbé sugárzónak tűnik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15, valamint az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém aktív összetevői együttesen hatnak az öregedés különböző jeleire. A formula tartalmazza az Eucerin innovatív keverékét, amelyben megtalálható mind a magas, mind az alacsony molekulasúlyú hialuronsav is a koncentráltabb hatás érdekében, amely láthatóan csökkenti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb 1, még mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, stimulálva a bőr saját hialuronsavtermelését ott, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

A formula arctiint is tartalmaz, egy aktív hatóanyagot, amely felgyorsítja a kollagén megújulási folyamatát a bőrsejtekben

A nappali krém FF 30 termék emellett máriatövis olajat is tartalmaz (amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt), a nappali krém FF 15 termék pedig silymarinnal dúsított (egy erős antioxidáns, amely megakadályozza a kollagén és az elasztin lebomlását, valamint a sejtek szintjén javítja a keringést). Mindkét nappali krém UVA és UVB védelmet biztosít a napsugarak ellen, amelyek mélyebbé tehetik a ráncokak és felgyorsíthatják a bőröregedés folyamatát.

Az éjszakai krém emellett dexopanthenolt és argánolajat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását.

A bőr így feszesebbnek, simábbnak, frissebbnek és ragyogóbbnak érződik és látszódik.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva. 

A fiatalos bőr feszes és ragyogó, nincsenek rajta redők és ráncok. (Sematikus illusztráció)

Az érett bőr elvesztette a rugalmasságát, ragyogását és feszességét, és ráncok jelentek meg rajta. (Sematikus illusztráció)

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity SPF30 arckrém bőrtömörséget regeneráló nappali 83568” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez