Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30

Ránctalanítás és napvédelem egy termékben. Hyaluronsav tartalma segít csökkenteni a ráncokat,  véd a napsugárzás okozta bőrkárosodással szemben. Könnyű textúrájú, kitűnő sminkalap. Illatanyagmentes, nem mitesszerképző.

Az arc védelmére kifejlesztett napozókrém hialuronsavval, mely véd a napfény okozta öregedés ellen

 Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 olyan, mindennap használható napvédő, mely minden bőrtípusra alkalmazható. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1és a Licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS fény következtében létrejött szabadgyököket. Az öregedésgátló napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A rövid és hosszú láncú hialuronsavval gazdagított formula láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 illatanyagmentes és kellemes, könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

1. Megfelel az Európai Közmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

Tulajdonságok

 • könnyű textúra
 • nem ragad
 • nem zsíros
 • gyorsan felszívódik
 • nem mitesszerképző
 • alkalmas smink alá
 • parfümmentes

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

 

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt mennyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Fontos tanácsok a napvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A napvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Szeretné megvédeni arcát a napfény okozta öregedés jeleitől:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 magas fokú védelmet nyújtó napvédő, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megelőzni az idő előtti bőröregedést és minden bőrtípus számára védelmet biztosítson a napsugárzás károsító hatásával szemben. A termék emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Olyan napvédőt keres, mely nemcsak az UVA/UVB-sugaraktól óvja arcát, hanem a HEVIS fény negatív hatásaitól is:

Az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet biztosít az UVA/UVB-sugárzás és a HEVIS fény ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és az ezt kísérő jelek, például a pigmentfoltok megjelenésétől, emellett intenzíven hidratálja a bőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 termék által nyújtott előnyökre van szüksége, de magasabb fényvédő faktorral:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket.

Olyan, az arbőrre szánt napvédőt keres, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézerkezelés után is használható:

Klinikai és bőrgyógyászati kuatások bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 a kezelések utáni használatra is alkalmas.

Olyan színezett napvédőt keres arcbőrére, mely véd a fényöregedés ellen:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ vagy Medium terméket; válassza a természetes bőrszínéhez illőt.

Az arcbőre száraz és érzékeny:

Próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

A bőre aknéra hajlamos és olyan terméket keres, mely hosszan tartóan matt hatásúvá teszi arcát és segít a faggyútermelődés szabályozásában:

Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

Öregedésgátló napvédőt keres testére:

Próbálja ki az  Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ vagy SPF 30 terméket.

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Hogyan hat?

Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek fényöregedést (idő előtti, napfény hatására bekövetkező bőröregedést) okozhatnak. Az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ és az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek napozó spray FF50+ termékekben levő Szélesspektrumú Fényvédő Technológia többet nyújt az UV-védelemnél, mert megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is, miközben támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formulák nyugtatják az érzékeny bőrt, védelmet nyújtanak a napfény károsító hatása ellen és tartalmazzák a foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológiát is.

Szélesspektrumú Fényvédő Technológia

Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

DNS-védelem

glicirretinsav, mely erőteljes antioxidáns, támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

Anti-Stain After Wash*

A napvédőkben levő UV-szűrők a ruhákon sárga foltokat hagyhatnak, melyek a mosás során ahelyett, hogy eltűnnének, még inkább láthatóvá válnak. Az Eucerin foltok ellen védő Anti-Stain After Wash technológiája egyrészt lerakódásgátló összetevőket tartalmaz, melyek hatékonyan megakadályozzák, hogy a szennyező anyagok a textilhez kapcsolódjanak, másrészt pedig komplexképző vegyületekkel megköti a vízben levő ionokat, így azok kevésbé képesek felerősíteni a foltok színét a mosás során. Az Anti-Stain After Wash technológia segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

1. Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

* Segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

5,593Ft112Ft/ml

Availability: 2 készleten

Az arc védelmére kifejlesztett napozókrém hialuronsavval, mely véd a napfény okozta öregedés ellen

 Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 olyan, mindennap használható napvédő, mely minden bőrtípusra alkalmazható. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1és a Licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS fény következtében létrejött szabadgyököket. Az öregedésgátló napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A rövid és hosszú láncú hialuronsavval gazdagított formula láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 illatanyagmentes és kellemes, könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

1. Megfelel az Európai Közmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

Tulajdonságok

 • könnyű textúra
 • nem ragad
 • nem zsíros
 • gyorsan felszívódik
 • nem mitesszerképző
 • alkalmas smink alá
 • parfümmentes

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

 

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt mennyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Fontos tanácsok a napvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A napvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Szeretné megvédeni arcát a napfény okozta öregedés jeleitől:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 magas fokú védelmet nyújtó napvédő, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megelőzni az idő előtti bőröregedést és minden bőrtípus számára védelmet biztosítson a napsugárzás károsító hatásával szemben. A termék emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Olyan napvédőt keres, mely nemcsak az UVA/UVB-sugaraktól óvja arcát, hanem a HEVIS fény negatív hatásaitól is:

Az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet biztosít az UVA/UVB-sugárzás és a HEVIS fény ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és az ezt kísérő jelek, például a pigmentfoltok megjelenésétől, emellett intenzíven hidratálja a bőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 termék által nyújtott előnyökre van szüksége, de magasabb fényvédő faktorral:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket.

Olyan, az arbőrre szánt napvédőt keres, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézerkezelés után is használható:

Klinikai és bőrgyógyászati kuatások bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 a kezelések utáni használatra is alkalmas.

Olyan színezett napvédőt keres arcbőrére, mely véd a fényöregedés ellen:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ vagy Medium terméket; válassza a természetes bőrszínéhez illőt.

Az arcbőre száraz és érzékeny:

Próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

A bőre aknéra hajlamos és olyan terméket keres, mely hosszan tartóan matt hatásúvá teszi arcát és segít a faggyútermelődés szabályozásában:

Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

Öregedésgátló napvédőt keres testére:

Próbálja ki az  Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ vagy SPF 30 terméket.

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Hogyan hat?

Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek fényöregedést (idő előtti, napfény hatására bekövetkező bőröregedést) okozhatnak. Az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ és az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek napozó spray FF50+ termékekben levő Szélesspektrumú Fényvédő Technológia többet nyújt az UV-védelemnél, mert megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is, miközben támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formulák nyugtatják az érzékeny bőrt, védelmet nyújtanak a napfény károsító hatása ellen és tartalmazzák a foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológiát is.

Szélesspektrumú Fényvédő Technológia

Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

DNS-védelem

glicirretinsav, mely erőteljes antioxidáns, támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

Anti-Stain After Wash*

A napvédőkben levő UV-szűrők a ruhákon sárga foltokat hagyhatnak, melyek a mosás során ahelyett, hogy eltűnnének, még inkább láthatóvá válnak. Az Eucerin foltok ellen védő Anti-Stain After Wash technológiája egyrészt lerakódásgátló összetevőket tartalmaz, melyek hatékonyan megakadályozzák, hogy a szennyező anyagok a textilhez kapcsolódjanak, másrészt pedig komplexképző vegyületekkel megköti a vízben levő ionokat, így azok kevésbé képesek felerősíteni a foltok színét a mosás során. Az Anti-Stain After Wash technológia segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

1. Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

* Segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

Gyártó

Kiszerelés

Bőrtípusok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez