Előző
Következő
Előző
Következő

Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50

Ránctalanítás és napvédelem egy termékben. Hyaluronsav tartalma segít csökkenteni a ráncokat, erős védelmet biztosít a napsugárzás okozta bőrkárosodással szemben. Könnyű textúrájú, kitűnő sminkalap. Mattító hatású. Illatanyagmentes, nem mitesszerképző.

Anti-age napozókrém arcra, mely véd a napfény okozta bőröregedés ellen

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 mindennapos használatra szánt arckrém, minden bőrtípusra. Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A  bőröregedésgátló fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A formulát gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 mentes az illatanyagoktól, és kellemesen könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az érzékeny bőr nagyon jól tolerálja.

1 – Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

 • Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön.
 • Tesztek bizonyítják, hogy kémiai hámlasztás és lézeres kezelés után is használható2.

Főbb eredmények

Egy termékhasználati kutatásban 329 nő (életkor: 25-55 év) meleg és párás éghajlaton tesztelte az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket, kitűnő eredménnyel (3). A következőkről számoltak be:

 • Kellemes bőrérzés (97%)
 • Kellemes, könnyű textúra (96%)
 • Gyorsan beszívódik (93%)
 • Használható sminkalapnak (90%)

Egy további in vivo hatástanulmány során 35 és 65 év közötti nők naponta kétszer használták az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket, csak a fél arcra felvive. Négy heti rendszeres használat után a klinikai fotók és a 3D-s mérések megerősítették, hogy az arcon és a dekoltázson a ráncok és a finom redők láthatóan csökkentek. Egy független kutatás bebizonyította, hogy a licochalcone A-t tartalmazó napvédők – ez a hatóanyag megtalálható az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 termékben is – nemcsak az UV-sugarak, hanem a HEVIS fény ellen is hatékony védelmet nyújtanak. (4)

(2) 26 személy lézeres kezelés vagy hámlasztás után két héten át legalább naponta egyszer használta az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket. A résztvevők 88,5%-a jónak vagy nagyon jónak minősítette a bőrtolerabilitást.
(3) Eucerin Product-in-use study in hot and humid climate (ESP, THAI) involving 329 women (25-55 yrs).
(4) Chartité report, Protective efficacy of Licochalcone A containing sunscreen in the high energy visible spectral range in vivo, March 2016.

TULAJDONSÁGOK

 • könnyű textúra
 • parabenmentes
 • illatanyagmentes
 • nem mitesszerképző
 • FF50
 • gyorsan beszívódik

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt menyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő termékett

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A fényvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Fontos tanácsok a fényvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A fényvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a fényvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mellyel megvédheti arcbőrét a napfény okozta öregedés jeleitől:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 magas szintű védelmet nyújtó arckrém, melyet arra fejlesztettek ki, hogy megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és minden bőrtípus számára védelmet nyújtson a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Olyan napvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól óvja arcbőrét, hanem a HEVIS fény káros hatásaitól is:

az Eucerin innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology)  magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 megvédi bőrét az idő előtti öregedés jeleinek, például a májfoltoknak a kialakulásától, emellett intenzíven hidratál és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Olyan napvédőt keres arcra, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézeres kezelés után is használható:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon alkalmas a kezelések utáni használatra.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 előnyeit, de alacsonyabb fényvédő faktorral:

próbálja ki az Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 30 terméket.

Egy színezett termékben szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 előnyeit:

természetes bőrszínétől függően próbálja ki az Eucerin Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair vagy Medium terméket.

Arcbőre száraz és érzékeny:

próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

A bőre aknéra hajlamos és olyan napvédőt keres, mely hosszan tartó matt hatást biztosít és segít szabályozni a faggyútermelést:

próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ vagy az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF30 terméket.

Bőröregedésgátló fényvédőt keres testre:

próbálja ki az Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ vagy SPF 30 terméket.

 

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Thiamidol

A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Hogyan hat

Az Eucerin Sun Anti-Age napozó krém arcra FF50 teljeskörű védelmet nyújt a napfény okozta öregedéssel szemben. Széles spektrumú UVA/UVB-szűrőrendszere megóvja a bőrt a napfény rövid- és hosszútávú károsító hatásától és megakadályozza, hogy az UVA- és UVB-sugarak epidermális és dermális szinten elváltozást okozzanak a bőr szerkezetében. A licochalcone A és a glicirrizin sav biológiai sejtvédelmet biztosít, a nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav pedig csökkenti az öregedés látható jeleit.

Ha túl sok napfény éri a bőrt, az rövid- és hosszútávú károsodáshoz vezethet. Az UVB-sugarak behatolnak a bőr felső rétegeibe (az epidermiszbe) és napégést, valamint közvetlen DNS-károsodást okozhatnak. Az UVA-sugarak mélyen behatolnak a bőr alsóbb rétegeibe (a dermiszbe) és szabadgyökök keletkezéséhez vezetnek. Ezek a sugarak közvetett DNS-károsodást, és ennek következménye csökkent sejtaktivitás, a bőr idő előtti öregedése, hiperpigmentáció, valamint a bőrrák kockázatának növekedése lehet.

A licochalcone A erőteljes antioxidáns hatásával semlegesíti a szabadgyököket, és ezzel megelőzi az oxidatív stresszt, megóvva a bőrt a sejtkárosodástól. A glicirretin sav támogatja a biológiai sejtvédelmet és serkenti a bőr saját regenerációs mechanizmusait. Ez a két hatóanyag tehát egymást kiegészítve működik együtt, hogy védelmet nyújtsanak a bőrnek az UV-sugárzás károsító hatásaival szemben.

A hosszú láncú hialuronsav hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat, a rövid láncú hialuronsav pedig serkenti a bőr saját hialuronsav-termelését.

A hialuronsav olyan anyag, mely a hámsejtekben termelődik, és a bőr kötőszövetének részét képezi. Egyik legfontosabb funkciója a nedvesség megtartása; egy gramm hialuronsav akár egy liter vizet is képes megkötni. Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelő képessége csökken, és megkezdődik a ráncok kialakulása, elmélyülése. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékcsalád két különböző fajta hialuronsavat tartalmaz, ezáltal célzottan hat a ráncokra és belülről tölti fel őket.

A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr legfelső rétegében fejti ki hatását, ott, ahol a finom redők és ráncok keletkeznek. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol az epidermális bőrrétegekbe, a mélyebb ráncok eredetéhez.

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Thiamidol

A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

5,761Ft115Ft/ml

Elfogyott

Anti-age napozókrém arcra, mely véd a napfény okozta bőröregedés ellen

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 mindennapos használatra szánt arckrém, minden bőrtípusra. Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A  bőröregedésgátló fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A formulát gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 mentes az illatanyagoktól, és kellemesen könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az érzékeny bőr nagyon jól tolerálja.

1 – Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

 • Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön.
 • Tesztek bizonyítják, hogy kémiai hámlasztás és lézeres kezelés után is használható2.

Főbb eredmények

Egy termékhasználati kutatásban 329 nő (életkor: 25-55 év) meleg és párás éghajlaton tesztelte az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket, kitűnő eredménnyel (3). A következőkről számoltak be:

 • Kellemes bőrérzés (97%)
 • Kellemes, könnyű textúra (96%)
 • Gyorsan beszívódik (93%)
 • Használható sminkalapnak (90%)

Egy további in vivo hatástanulmány során 35 és 65 év közötti nők naponta kétszer használták az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket, csak a fél arcra felvive. Négy heti rendszeres használat után a klinikai fotók és a 3D-s mérések megerősítették, hogy az arcon és a dekoltázson a ráncok és a finom redők láthatóan csökkentek. Egy független kutatás bebizonyította, hogy a licochalcone A-t tartalmazó napvédők – ez a hatóanyag megtalálható az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 termékben is – nemcsak az UV-sugarak, hanem a HEVIS fény ellen is hatékony védelmet nyújtanak. (4)

(2) 26 személy lézeres kezelés vagy hámlasztás után két héten át legalább naponta egyszer használta az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket. A résztvevők 88,5%-a jónak vagy nagyon jónak minősítette a bőrtolerabilitást.
(3) Eucerin Product-in-use study in hot and humid climate (ESP, THAI) involving 329 women (25-55 yrs).
(4) Chartité report, Protective efficacy of Licochalcone A containing sunscreen in the high energy visible spectral range in vivo, March 2016.

TULAJDONSÁGOK

 • könnyű textúra
 • parabenmentes
 • illatanyagmentes
 • nem mitesszerképző
 • FF50
 • gyorsan beszívódik

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt menyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő termékett

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A fényvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Fontos tanácsok a fényvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A fényvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a fényvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mellyel megvédheti arcbőrét a napfény okozta öregedés jeleitől:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 magas szintű védelmet nyújtó arckrém, melyet arra fejlesztettek ki, hogy megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és minden bőrtípus számára védelmet nyújtson a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Olyan napvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól óvja arcbőrét, hanem a HEVIS fény káros hatásaitól is:

az Eucerin innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology)  magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 megvédi bőrét az idő előtti öregedés jeleinek, például a májfoltoknak a kialakulásától, emellett intenzíven hidratál és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Olyan napvédőt keres arcra, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézeres kezelés után is használható:

az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon alkalmas a kezelések utáni használatra.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 előnyeit, de alacsonyabb fényvédő faktorral:

próbálja ki az Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 30 terméket.

Egy színezett termékben szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 előnyeit:

természetes bőrszínétől függően próbálja ki az Eucerin Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair vagy Medium terméket.

Arcbőre száraz és érzékeny:

próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

A bőre aknéra hajlamos és olyan napvédőt keres, mely hosszan tartó matt hatást biztosít és segít szabályozni a faggyútermelést:

próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ vagy az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF30 terméket.

Bőröregedésgátló fényvédőt keres testre:

próbálja ki az Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ vagy SPF 30 terméket.

 

Összetevők

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Thiamidol

A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Hogyan hat

Az Eucerin Sun Anti-Age napozó krém arcra FF50 teljeskörű védelmet nyújt a napfény okozta öregedéssel szemben. Széles spektrumú UVA/UVB-szűrőrendszere megóvja a bőrt a napfény rövid- és hosszútávú károsító hatásától és megakadályozza, hogy az UVA- és UVB-sugarak epidermális és dermális szinten elváltozást okozzanak a bőr szerkezetében. A licochalcone A és a glicirrizin sav biológiai sejtvédelmet biztosít, a nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav pedig csökkenti az öregedés látható jeleit.

Ha túl sok napfény éri a bőrt, az rövid- és hosszútávú károsodáshoz vezethet. Az UVB-sugarak behatolnak a bőr felső rétegeibe (az epidermiszbe) és napégést, valamint közvetlen DNS-károsodást okozhatnak. Az UVA-sugarak mélyen behatolnak a bőr alsóbb rétegeibe (a dermiszbe) és szabadgyökök keletkezéséhez vezetnek. Ezek a sugarak közvetett DNS-károsodást, és ennek következménye csökkent sejtaktivitás, a bőr idő előtti öregedése, hiperpigmentáció, valamint a bőrrák kockázatának növekedése lehet.

A licochalcone A erőteljes antioxidáns hatásával semlegesíti a szabadgyököket, és ezzel megelőzi az oxidatív stresszt, megóvva a bőrt a sejtkárosodástól. A glicirretin sav támogatja a biológiai sejtvédelmet és serkenti a bőr saját regenerációs mechanizmusait. Ez a két hatóanyag tehát egymást kiegészítve működik együtt, hogy védelmet nyújtsanak a bőrnek az UV-sugárzás károsító hatásaival szemben.

A hosszú láncú hialuronsav hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat, a rövid láncú hialuronsav pedig serkenti a bőr saját hialuronsav-termelését.

A hialuronsav olyan anyag, mely a hámsejtekben termelődik, és a bőr kötőszövetének részét képezi. Egyik legfontosabb funkciója a nedvesség megtartása; egy gramm hialuronsav akár egy liter vizet is képes megkötni. Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelő képessége csökken, és megkezdődik a ráncok kialakulása, elmélyülése. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékcsalád két különböző fajta hialuronsavat tartalmaz, ezáltal célzottan hat a ráncokra és belülről tölti fel őket.

A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr legfelső rétegében fejti ki hatását, ott, ahol a finom redők és ráncok keletkeznek. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol az epidermális bőrrétegekbe, a mélyebb ráncok eredetéhez.

Licochalcone A

A licochalcone A erős antioxidáns és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit az UV-sugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Thiamidol

A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Glicirretinsav

A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Gyártó

Kiszerelés

Bőrtípusok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[wrvp_recently_viewed_products]
0
  0
  Kosaram
  A kosár üresVissza az üzlethez